ŞEHİT CEMAL DEMİR ANAOKULU
BARBAROS MAH. ŞEHİT GÜROL CAD. GAZİ SK. NO 28 MERKEZ / ÇANAKKALE
0(286) 218 4497

VİZYON

Şehit Cemal Demir Anaokulu olarak paydaşlarımızla işbirliği içinde, eğitimi en üst seviyeye taşıyarak kendini sürekli geliştiren, özgüvenli, saygılı, hoşgörülü, değerlerimize sahip çıkan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen bireyler yetiştirerek lider ve tercih edilen bir okul haline gelmektir.

MİSYON

Şehit Cemal Demir Anaokulu; milli ve manevi değerlerine bağlı, hak ve sorumluluklarını bilen, evrensel değerlere açık, iletişim gücü yüksek, özgür düşünen ve düşüncelerini ifade edebilen; hayvanı, insanı ve doğayı koruyan, farklılıklara saygı gösteren, araştıran, sorgulayan, işbirlikçi, paylaşımcı, eğlenerek öğrenen, öğrendiklerini başkalarına aktarabilen, 21. yüzyılda gelişen dünyaya katkısı olan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumdur.

Öğretim Şekli :Yarım Gün- İkili Eğitim

Yarım Gün- İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Günleri Sabahçı Grup: 08.00- 13.00 Öğlenci Grup: 13.15- 18.15